Bonini

Bonini

Bonini Classico

Paleto okusov bi opisali kot nežno in mehko. Kavo odlikujejo sadne in grenke note, značilne za Arabiko. Med samo izdelavo, je dodana še Robusta, ki arome izpopolni. 40% Arabica – 60% RobustaInten..

4.99€

Bonini

Bonini Corposo

Mešanice 100-odstotne Robuste. Kava z močnim. obstojnim okusom in okusno kremo.Intenzivnost: 8Uporaba: v Nespresso kavnih aparatih.V pakiranju 10 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus..

3.49€

Bonini

Bonini Carioca

Dišeče note sambe odmevajo v tej 100% mešanici Arabice. Kremne note kave in grenak pookus kakava izpopolnijo  Carioce.Intenzivnost: 5Uporaba: v Nespresso kavnih aparatih.V pakiranju 10 kapsul.Kap..

3.49€

Bonini

Bonini Decaffeinato

Popolna mešanica okusa in lahkotnosti, če želite uživati ob kavi, ampak brez kofeina, je to popolna izbira za vas. 50% Arabica – 50% RobustaIntenzivnost: 5Uporaba: v Dolce Gusto kavnih aparatih.V paki..

4.99€

Bonini

Bonini Decaffeinato - brezkofeinska

Popolna mešanica okusa in lahkotnosti. Če želite uživati ob kavi, ampak brez kofeina, je to popolna izbira za vas. 50% Arabica, 50% RobustaIntenzivnost: 5Uporaba: v Nespresso kavnih aparatih.V p..

3.49€

Bonini

Bonini Intenso

Bogata in uravnotežena kava, finega okusa in vseeno dovolj. Mešanico sestavljata Robusta s svojimi praženimi notami in Arabica iz Srednje Amerike. 20% Arabica – 80% RobustaPravi Italijanski espr..

4.99€

Bonini

Bonini Intenso

Bogata in uravnotežena kava, finega okusa in vseeno dovolj. Mešanico sestavljata Robusta s svojimi praženimi notami in Arabica iz Srednje Amerike.  20% Arabica 80% RobustaPravi Italijanski espre..

3.49€

Bonini

Bonini Seta

Najboljša 100-odstotna mešanica Arabice. Mešanica kave iz Srednje in Južne Amerike, nam da značilno mandljevo noto, kremo rjavo kremo in nežno kiselkasto noto, ki daje obstojen pookus kakava. Pr..

4.99€

Bonini

Bonini Caffelatte ( Bela kava )

Popolna mešanica kave in mleka. Odlična za začetek dneva, kot tudi za konec. Nežna sladkost mleka in okus prave Italijanske kave.Uporaba: v Dolce Gusto kavnih aparatih.V pakiranju 16 kapsul.Kapsule s..

4.99€

Bonini

Bonini Cortado ( Kava z mlekom)

Italijanska kava s kančkom slastnega mleka.Uporaba: v Dolce Gusto kavnih aparatihV pakiranju 16 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Polnomastno mleko v prahu (61,8%), topna kava (35,..

4.99€

Bonini

Bonini Cappuccino

Najboljša kavna zrna, obogatena s penasto mlečno peno, za izvrsten začetek dneva.Uporaba: v Dolce Gusto kavnih aparatih.V pakiranju 16 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Posneto mle..

4.99€

Bonini

Bonini Ristretto

Mešanica, ki bo navdušila vse ljubitelje Italijanske kave. Tudi, če niste ljubitelj vam jo toplo priporočamo. Z skrbnim sortiranjem zrn kave in počasnim praženjem, dobimo močno aromo z noto temn..

3.49€

Prikazujem 1 od 12 do 25 (3 strani)