NESPRESSO

Bonini

Bonini Corposo

Mešanice 100-odstotne Robuste. Kava z močnim. obstojnim okusom in okusno kremo.Intenzivnost: 8Uporaba: v Nespresso kavnih aparatih.V pakiranju 10 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus..

3.49€

Bonini

Bonini Carioca

Dišeče note sambe odmevajo v tej 100% mešanici Arabice. Kremne note kave in grenak pookus kakava izpopolnijo  Carioce.Intenzivnost: 5Uporaba: v Nespresso kavnih aparatih.V pakiranju 10 kapsul.Kap..

3.49€

Bonini

Bonini Decaffeinato - brezkofeinska

Popolna mešanica okusa in lahkotnosti. Če želite uživati ob kavi, ampak brez kofeina, je to popolna izbira za vas. 50% Arabica, 50% RobustaIntenzivnost: 5Uporaba: v Nespresso kavnih aparatih.V p..

3.49€

Bonini

Bonini Intenso

Bogata in uravnotežena kava, finega okusa in vseeno dovolj. Mešanico sestavljata Robusta s svojimi praženimi notami in Arabica iz Srednje Amerike.  20% Arabica 80% RobustaPravi Italijanski espre..

3.49€

Bonini

Bonini Ristretto

Mešanica, ki bo navdušila vse ljubitelje Italijanske kave. Tudi, če niste ljubitelj vam jo toplo priporočamo. Z skrbnim sortiranjem zrn kave in počasnim praženjem, dobimo močno aromo z noto temn..

3.49€

Bonini Seta

Najboljša 100-odstotna mešanica arabice. Mešanica kave iz Srednje in Južne Amerike, nam da značilno mandljevo noto, kremo rjavo kremo in nežno kiselkasto noto, ki daje obstojen pookus kakava.&nb..

3.49€

Bonini

Bonini Caramel Coffee

Kava z karamelo, ki vas bo z okusom in vonjem začarala. V pakiranju 10 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Hranilne vrednosti: Sladkor, glukozni sirup, popolnoma hidrogenir..

3.49€

Bonini

Bonini Cioccocolato

Mešanica vas bo zapeljala že z vonjem, ki vas bo spomnil na najboljšo čokolado. Kremna kava z sladkim priokusom čokolade. V pakiranju 10 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Hran..

3.49€

Bonini

Bonini Cioccolino

Preprosto, kava z ćokolado. Kremasto sladka z izvrstnim po okusom. V pakiranju 10 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Hranilne vrednosti: Sladkor, posneto mleko v prahu, in..

3.49€

Bonini

Bonini Cioccomenta

Mešanica čokolade in minta, sladek okus in priokus svežine. Nekaj novega in okusnega!V pakiranju 10 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Hranilne vrednosti: Sladkor, posneto mlek..

3.49€

Bonini

Bonini Gianduia Chocolate

Kava katero obogatijo sladke note čokolade. Kremasto, sladka izkušnja katere ne smete zamuditi. V pakiranju 10 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Hranilne vrednosti: Sladk..

3.49€

Bonini

Bonini Nocciolino

Kremast lešnik pomešan z kavo. Preprosto fantastično.V pakiranju 10 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Hranilne vrednosti: posneti mlečni sladkor v prahu, glukozni sirup, popol..

3.49€

Prikazujem 1 od 12 do 14 (2 strani)