DOLCE GUSTO

Bonini

Bonini Classico

Paleto okusov bi opisali kot nežno in mehko. Kavo odlikujejo sadne in grenke note, značilne za Arabiko. Med samo izdelavo, je dodana še Robusta, ki arome izpopolni. 40% Arabica – 60% RobustaInten..

4.99€

Bonini

Bonini Decaffeinato

Popolna mešanica okusa in lahkotnosti, če želite uživati ob kavi, ampak brez kofeina, je to popolna izbira za vas. 50% Arabica – 50% RobustaIntenzivnost: 5Uporaba: v Dolce Gusto kavnih aparatih.V paki..

4.99€

Bonini

Bonini Intenso

Bogata in uravnotežena kava, finega okusa in vseeno dovolj. Mešanico sestavljata Robusta s svojimi praženimi notami in Arabica iz Srednje Amerike. 20% Arabica – 80% RobustaPravi Italijanski espr..

4.99€

Bonini

Bonini Seta

Najboljša 100-odstotna mešanica Arabice. Mešanica kave iz Srednje in Južne Amerike, nam da značilno mandljevo noto, kremo rjavo kremo in nežno kiselkasto noto, ki daje obstojen pookus kakava. Pr..

4.99€

Bonini

Bonini Caffelatte ( Bela kava )

Popolna mešanica kave in mleka. Odlična za začetek dneva, kot tudi za konec. Nežna sladkost mleka in okus prave Italijanske kave.Uporaba: v Dolce Gusto kavnih aparatih.V pakiranju 16 kapsul.Kapsule s..

4.99€

Bonini

Bonini Cortado ( Kava z mlekom)

Italijanska kava s kančkom slastnega mleka.Uporaba: v Dolce Gusto kavnih aparatihV pakiranju 16 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Polnomastno mleko v prahu (61,8%), topna kava (35,..

4.99€

Bonini

Bonini Cappuccino

Najboljša kavna zrna, obogatena s penasto mlečno peno, za izvrsten začetek dneva.Uporaba: v Dolce Gusto kavnih aparatih.V pakiranju 16 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Posneto mle..

4.99€

Bonini

Bonini Irish Coffee

Direktno iz Irske. Mešanica kremne kave z pridihom irskega likerja. Tako aroma kave kot sam okus vas bosta pritegnila. V pakiranju 16 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Hraniln..

4.99€

Bonini

Bonini Cioccolato Bianco

OPIS:Mešanica z kremno belo čokolado. Za obliznit prste, že sam vonj vas bo klical po še. V pakiranju 16 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Hranilne vrednosti: Sladkor (44%), p..

4.99€

Bonini

Bonini Nocciolino

Kremast lešnik pomešan z kavo. Preprosto fantastično.V pakiranju 16 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Hranilne vrednosti: posneti mlečni sladkor v prahu, glukozni sirup, popol..

4.99€

Bonini

Bonini Caramel Coffee

Kava z okusom karamele, ki vas bo z okusom in vonjem popeljala nekam drugam. V pakiranju 10 kapsul. Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Hranilne vrednosti: Sladkor, glukozni ..

4.99€

Bonini

Bonini Pistacchio

Kava narejena po Sicilijanski tradiciji. Note pistacije in suhega sadja, ki nam dajejo izvrsten po okus. V pakiranju 16 kapsul.Kapsule so hermetično zaprte, da ohranijo okus.Hranilne vrednosti:sl..

4.99€

Prikazujem 1 od 12 do 13 (2 strani)